Dansstudio Isashi

Dansstudio Isashi is een Dansschool gelegen aan Kanaalweg 38B in Hoogeveen.

Meer informatie over Dansstudio Isashi in Hoogeveen

Dansstudio Isashi is een Dansschool gelegen in Hoogeveen op Kanaalweg 38B.

Kom erachter wat Dansstudio Isashi voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Isashi om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hoogeveen? Dan ben je bij Dansstudio Isashi op de juiste plek. Bij Dansstudio Isashi kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Isashi in Hoogeveen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kanaalweg 38B in Hoogeveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoogeveen of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Isashi. Je kan Dansstudio Isashi telefonisch bereiken op: 31 6 57545558 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.isashi.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Isashi en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Isashi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Isashi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Isashi

Bezoekers bekeken ook