Texelse Helden

Texelse Helden is een Coachingscentrum gelegen aan Schoudieck 61 in Den Burg.

Meer informatie over Texelse Helden in Den Burg

Texelse Helden is een Coachingscentrum gelegen in Den Burg op Schoudieck 61.

Kom erachter wat Texelse Helden voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Texelse Helden om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Coachingscentrum in de buurt van Den Burg? Dan ben je bij Texelse Helden op de juiste plek. Bij Texelse Helden kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Texelse Helden in Den Burg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Coachingscentrum is gelegen aan Schoudieck 61 in Den Burg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Burg of niet, iedereen is welkom bij Texelse Helden. Je kan Texelse Helden telefonisch bereiken op: 31 6 20988835 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Texelse Helden en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Texelse Helden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Texelse Helden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Texelse Helden

Bezoekers bekeken ook