Dance First

Dance First is een Dansschool gelegen aan Stempelmakerstraat 19 in Alkmaar.

Meer informatie over Dance First in Alkmaar

Dance First is een Dansschool gelegen in Alkmaar op Stempelmakerstraat 19.

Kom erachter wat Dance First voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance First om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Dance First op de juiste plek. Bij Dance First kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance First in Alkmaar is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Stempelmakerstraat 19 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij Dance First. Je kan Dance First telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dancefirst.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance First en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance First? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance First het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance First

Bezoekers bekeken ook