The Melldancers

The Melldancers is een Dansschool gelegen aan De Horionstraat 12 in Heel.

Meer informatie over The Melldancers in Heel

The Melldancers is een Dansschool gelegen in Heel op De Horionstraat 12.

Kom erachter wat The Melldancers voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek The Melldancers om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heel? Dan ben je bij The Melldancers op de juiste plek. Bij The Melldancers kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

The Melldancers in Heel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Horionstraat 12 in Heel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heel of niet, iedereen is welkom bij The Melldancers. Je kan The Melldancers telefonisch bereiken op: 31 6 30987350 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.themelldancers.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar The Melldancers en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij The Melldancers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Melldancers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. The Melldancers

Bezoekers bekeken ook