ODIN ’92 Almelo

ODIN ’92 Almelo is een Dansschool gelegen aan Van Riemsdijkplein 60 in Almelo.

Meer informatie over ODIN ’92 Almelo in Almelo

ODIN ’92 Almelo is een Dansschool gelegen in Almelo op Van Riemsdijkplein 60.

Kom erachter wat ODIN ’92 Almelo voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek ODIN ’92 Almelo om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Almelo? Dan ben je bij ODIN ’92 Almelo op de juiste plek. Bij ODIN ’92 Almelo kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

ODIN ’92 Almelo in Almelo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Van Riemsdijkplein 60 in Almelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almelo of niet, iedereen is welkom bij ODIN ’92 Almelo. Je kan ODIN ’92 Almelo telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.odin92.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar ODIN ’92 Almelo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij ODIN ’92 Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ODIN ’92 Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. ODIN ’92 Almelo

Bezoekers bekeken ook