CMW Studio

CMW Studio is een Dansschool gelegen aan Willem Rosestraat 18 in Eindhoven.

Meer informatie over CMW Studio in Eindhoven

CMW Studio is een Dansschool gelegen in Eindhoven op Willem Rosestraat 18.

Kom erachter wat CMW Studio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek CMW Studio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij CMW Studio op de juiste plek. Bij CMW Studio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

CMW Studio in Eindhoven is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Willem Rosestraat 18 in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij CMW Studio. Je kan CMW Studio telefonisch bereiken op: 31 40 298 8869 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar CMW Studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij CMW Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CMW Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. CMW Studio

Bezoekers bekeken ook