Vlaardingse Ballet en Dans School

Vlaardingse Ballet en Dans School is een Dansschool gelegen aan Markgraaflaan 36 in Vlaardingen.

Meer informatie over Vlaardingse Ballet en Dans School in Vlaardingen

Vlaardingse Ballet en Dans School is een Dansschool gelegen in Vlaardingen op Markgraaflaan 36.

Kom erachter wat Vlaardingse Ballet en Dans School voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Vlaardingse Ballet en Dans School om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Vlaardingen? Dan ben je bij Vlaardingse Ballet en Dans School op de juiste plek. Bij Vlaardingse Ballet en Dans School kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Vlaardingse Ballet en Dans School in Vlaardingen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Markgraaflaan 36 in Vlaardingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vlaardingen of niet, iedereen is welkom bij Vlaardingse Ballet en Dans School. Je kan Vlaardingse Ballet en Dans School telefonisch bereiken op: 31 6 20234450 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vlaardingseballetschool.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Vlaardingse Ballet en Dans School en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Vlaardingse Ballet en Dans School? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vlaardingse Ballet en Dans School het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Vlaardingse Ballet en Dans School

Bezoekers bekeken ook