Balletstudio Marie-Louise

Balletstudio Marie-Louise is een Balletschool gelegen aan Rembrandt van Rijnstraat 5 in Deurne.

Meer informatie over Balletstudio Marie-Louise in Deurne

Balletstudio Marie-Louise is een Balletschool gelegen in Deurne op Rembrandt van Rijnstraat 5.

Kom erachter wat Balletstudio Marie-Louise voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletstudio Marie-Louise om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Deurne? Dan ben je bij Balletstudio Marie-Louise op de juiste plek. Bij Balletstudio Marie-Louise kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletstudio Marie-Louise in Deurne is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Rembrandt van Rijnstraat 5 in Deurne. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deurne of niet, iedereen is welkom bij Balletstudio Marie-Louise. Je kan Balletstudio Marie-Louise telefonisch bereiken op: 31 6 40666276 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://balletstudiomarielouise.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletstudio Marie-Louise en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletstudio Marie-Louise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Marie-Louise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Marie-Louise

Bezoekers bekeken ook