Gemeente Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard is een Muziekschool gelegen aan De Hofnar 14 in Valkenswaard.

Meer informatie over Gemeente Valkenswaard in Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard is een Muziekschool gelegen in Valkenswaard op De Hofnar 14.

Kom erachter wat Gemeente Valkenswaard voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Gemeente Valkenswaard om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Muziekschool in de buurt van Valkenswaard? Dan ben je bij Gemeente Valkenswaard op de juiste plek. Bij Gemeente Valkenswaard kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Gemeente Valkenswaard in Valkenswaard is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Muziekschool is gelegen aan De Hofnar 14 in Valkenswaard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Valkenswaard of niet, iedereen is welkom bij Gemeente Valkenswaard. Je kan Gemeente Valkenswaard telefonisch bereiken op: 31 40 208 3591 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.valkenswaard.nl/centrum-voor-muziek-en-dans

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Gemeente Valkenswaard en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Gemeente Valkenswaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gemeente Valkenswaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Gemeente Valkenswaard

Bezoekers bekeken ook