De Haarlemse Balletschool

De Haarlemse Balletschool is een Dansschool gelegen aan Cornelissteeg 7 in Haarlem.

Meer informatie over De Haarlemse Balletschool in Haarlem

De Haarlemse Balletschool is een Dansschool gelegen in Haarlem op Cornelissteeg 7.

Kom erachter wat De Haarlemse Balletschool voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Haarlemse Balletschool om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij De Haarlemse Balletschool op de juiste plek. Bij De Haarlemse Balletschool kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Haarlemse Balletschool in Haarlem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Cornelissteeg 7 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen is welkom bij De Haarlemse Balletschool. Je kan De Haarlemse Balletschool telefonisch bereiken op: 31 23 524 4884 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dehaarlemseballetschool.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Haarlemse Balletschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Haarlemse Balletschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Haarlemse Balletschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Haarlemse Balletschool

Bezoekers bekeken ook