WereldDansgroep Ivanica

WereldDansgroep Ivanica is een Dansschool gelegen aan Nivoncentrum, Lodewijkstraat 1 in Hengelo.

Meer informatie over WereldDansgroep Ivanica in Hengelo

WereldDansgroep Ivanica is een Dansschool gelegen in Hengelo op Nivoncentrum, Lodewijkstraat 1.

Kom erachter wat WereldDansgroep Ivanica voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek WereldDansgroep Ivanica om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hengelo? Dan ben je bij WereldDansgroep Ivanica op de juiste plek. Bij WereldDansgroep Ivanica kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

WereldDansgroep Ivanica in Hengelo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Nivoncentrum, Lodewijkstraat 1 in Hengelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hengelo of niet, iedereen is welkom bij WereldDansgroep Ivanica. Je kan WereldDansgroep Ivanica telefonisch bereiken op: 31 74 243 1879 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://ivanica.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar WereldDansgroep Ivanica en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij WereldDansgroep Ivanica? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WereldDansgroep Ivanica het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. WereldDansgroep Ivanica

Bezoekers bekeken ook