1. overige producten
  2. Xtrabond Primer 30ml.

Xtrabond Primer 30ml.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Xtrabond Primer 30ml. Op deze pagina weet je precies wat Xtrabond Primer 30ml. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Xtrabond Primer 30ml. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Xtrabond Primer 30ml.

Kleur

Transparant

Ingrediënten

Ethyl methacrylate , Isopropylidenediphenyl bisoxyhydroxypropyl methacrylate , HEMA

Inhoud

30 ml

Houdbaarheid na opening

24 maand

Land van oorsprong

Gewicht

VS

46 g

Omschrijving van Xtrabond Primer 30ml.

Xtrabond Primer 30ml biedt de perfecte basis voor het vormen van perfecte nagels. De primer is zuurvrij en biedt een optimale hechting voor acryl, nagellak en gel. Door de speciale formule zal Xtrabond Primer de natuurlijke nagels en nagelriemen niet aantasten. Het gebruik van Xtrabond Primer is eenvoudig. Breng eerst een dunne laag primer aan op de nagel, laat de primer drogen en voeg vervolgens acryl of gel aan toe. De primer zal de nagelverlenging een stevige hechting geven en je krijgt een perfecte finish met een hoge duurzaamheid. Daarnaast is Xtrabond Primer ook ontworpen om de nagels optimaal te beschermen tegen verkleuringen.

Veelgestelde vragen over Xtrabond Primer 30ml.

Xtrabond Primer 30ml. wordt verkocht met een inhoud van 30 ml. Het heeft tevens een gewicht van 46 g

De kleur waarin Xtrabond Primer 30ml. verkocht wordt is Transparant. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Xtrabond Primer 30ml. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Ethyl methacrylate , Isopropylidenediphenyl bisoxyhydroxypropyl methacrylate , HEMA

Xtrabond Primer 30ml. vindt zijn origine in VS. Dit is de plek waar Xtrabond Primer 30ml. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Xtrabond Primer 30ml. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Xtrabond Primer 30ml. 24 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica