1. overige producten
  2. RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml.

RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml. Op deze pagina weet je precies wat RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml.

Kleur

Bruin

Ingrediënten

Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, m-Aminophenol, Sodium Laureth Sulfate, CI 77499, 77491, CI 77492.

Inhoud

10 tot 15 ml, 15 tot 20 ml

Houdbaarheid na opening

6 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Nederland

20 g

Omschrijving van RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml.

RefectoCil Bruin nr. 3 is meer dan een gewone wenkbrauw- en wimperverf. Het is een unieke formule die ontwikkeld is voor een langdurig resultaat. De verf is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waaronder plantenextracten, die helpen om je wimpers en wenkbrauwen een natuurlijk uiterlijk te geven. De verf is gemakkelijk aan te brengen en geeft een mooie, donkere en warme kleur. Bovendien biedt RefectoCil Bruin nr. 3 een uitstekende bescherming tegen zonlicht, vuil, stof en vocht. De verf voorkomt ook het vervagen van de kleur, wat betekent dat je langer kunt genieten van je mooie wenkbrauwen en wimpers. De verf is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het is hypoallergeen en dermatologisch getest, waardoor je zorgeloos kunt genieten van de voordelen van deze wenkbrauw- en wimperverf.

Veelgestelde vragen over RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml.

RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml. wordt verkocht met een inhoud van 10 tot 15 ml, 15 tot 20 ml. Het heeft tevens een gewicht van 20 g

De kleur waarin RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml. verkocht wordt is Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, m-Aminophenol, Sodium Laureth Sulfate, CI 77499, 77491, CI 77492.

RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml. vindt zijn origine in Nederland. Dit is de plek waar RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Nr. 3 15 ml. 6 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica