1. overige producten
  2. Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi.

Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi. Op deze pagina weet je precies wat Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi.

Kleur

Ingrediënten

Make-up Lipgloss Potlood

Inhoud

Houdbaarheid na opening

12 maand

Land van oorsprong

Gewicht

Nederland

400 g

Omschrijving van Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi.

Met de Casuelle Make-up Koffer Roze Multi, heb je alles wat je nodig hebt om je make-up te creëren. Deze luxe koffer heeft een prachtige holografische buitenkant, waardoor je er altijd stijlvol uitziet. In de koffer vind je een selectie van verschillende kleuren oogschaduw, rouge en lipgloss om jouw look te perfectioneren. Bovendien zijn er verschillende soorten kwasten om je make-up aan te brengen. Er is ook een spiegel aan de binnenkant van het deksel, zodat je precies kunt zien wat je aan het doen bent. Deze koffer is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, zodat ze al op jonge leeftijd kunnen leren hoe ze make-up kunnen gebruiken. Met de Casuelle Make-up Koffer Roze Multi, heb je alles wat je nodig hebt voor een perfecte make-up. Deze koffer is perfect voor het creëren van een professionele look, zodat je er altijd op je best uitziet. Met de verschillende kleuren oogschaduw, rouge en lipgloss kun je gemakkelijk een unieke look creëren. Door de verschillende kwasten kun je je make-up perfect aanbrengen. Daarnaast kan de spiegel aan de binnenkant van het deksel je helpen b.

Veelgestelde vragen over Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi.

Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 400 g

De kleur waarin Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi. verkocht wordt is . Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Make-up Lipgloss Potlood

Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi. vindt zijn origine in Nederland. Dit is de plek waar Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Casuelle Make-Up Koffer Roze Multi. 12 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica