YOURMOVES

YOURMOVES is een Dansschool gelegen aan Poirtersstraat 4a in Tilburg.

Meer informatie over YOURMOVES in Tilburg

YOURMOVES is een Dansschool gelegen in Tilburg op Poirtersstraat 4a.

Kom erachter wat YOURMOVES voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek YOURMOVES om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij YOURMOVES op de juiste plek. Bij YOURMOVES kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

YOURMOVES in Tilburg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Poirtersstraat 4a in Tilburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tilburg of niet, iedereen is welkom bij YOURMOVES. Je kan YOURMOVES telefonisch bereiken op: 31 6 15610695 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yourmoves.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar YOURMOVES en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij YOURMOVES? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YOURMOVES het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. YOURMOVES

Bezoekers bekeken ook