YV Dance

YV Dance is een Dansschool gelegen aan Lelsstraat 2 in Alblasserdam.

Meer informatie over YV Dance in Alblasserdam

YV Dance is een Dansschool gelegen in Alblasserdam op Lelsstraat 2.

Kom erachter wat YV Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek YV Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alblasserdam? Dan ben je bij YV Dance op de juiste plek. Bij YV Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

YV Dance in Alblasserdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Lelsstraat 2 in Alblasserdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alblasserdam of niet, iedereen is welkom bij YV Dance. Je kan YV Dance telefonisch bereiken op: 31 78 693 4455 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yv-dance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar YV Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij YV Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YV Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. YV Dance

Bezoekers bekeken ook