Kinderdansstudio

Kinderdansstudio is een Dansschool gelegen aan Van Merlenstraat 65C in Den Haag.

Meer informatie over Kinderdansstudio in Den Haag

Kinderdansstudio is een Dansschool gelegen in Den Haag op Van Merlenstraat 65C.

Kom erachter wat Kinderdansstudio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Kinderdansstudio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Kinderdansstudio op de juiste plek. Bij Kinderdansstudio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Kinderdansstudio in Den Haag is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Van Merlenstraat 65C in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Kinderdansstudio. Je kan Kinderdansstudio telefonisch bereiken op: 31 6 47081720 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://kirstendeboer.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Kinderdansstudio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kinderdansstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdansstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Kinderdansstudio

Bezoekers bekeken ook