Zenner DSF

Zenner DSF is een Dansschool gelegen aan Rijksstraatweg 177 in Leersum.

Meer informatie over Zenner DSF in Leersum

Zenner DSF is een Dansschool gelegen in Leersum op Rijksstraatweg 177.

Kom erachter wat Zenner DSF voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Zenner DSF om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Leersum? Dan ben je bij Zenner DSF op de juiste plek. Bij Zenner DSF kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Zenner DSF in Leersum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Rijksstraatweg 177 in Leersum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leersum of niet, iedereen is welkom bij Zenner DSF. Je kan Zenner DSF telefonisch bereiken op: 31 6 29256723 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.zennerdsf.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Zenner DSF en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Zenner DSF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zenner DSF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Zenner DSF

Bezoekers bekeken ook