Balletschool Horst

Balletschool Horst is een School gelegen aan Gasthuisstraat 25 in Horst.

Meer informatie over Balletschool Horst in Horst

Balletschool Horst is een School gelegen in Horst op Gasthuisstraat 25.

Kom erachter wat Balletschool Horst voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Horst om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een School in de buurt van Horst? Dan ben je bij Balletschool Horst op de juiste plek. Bij Balletschool Horst kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Horst in Horst is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze School is gelegen aan Gasthuisstraat 25 in Horst. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Horst of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Horst. Je kan Balletschool Horst telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletschoolhorst.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Horst en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Horst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Horst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Horst

Bezoekers bekeken ook