Acryl Penselen (5 kleuren).

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Acryl Penselen (5 kleuren). Op deze pagina weet je precies wat Acryl Penselen (5 kleuren). inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Acryl Penselen (5 kleuren). de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Acryl Penselen (5 kleuren).

Kleur

Wit

Ingrediënten

nvt

Inhoud

0 ml

Houdbaarheid na opening

24 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

33 g

Omschrijving van Acryl Penselen (5 kleuren).

Deze acrylpenselen zijn gemaakt van zacht, duurzaam materiaal dat optimaal presteert bij het schilderen, tekenen, nail art en het opzetten van acrylnagels. De kwasten zijn zorgvuldig gefabriceerd met een mix van dierlijke en synthetische vezels voor een lange levensduur en perfecte controle. Door hun perfecte balans zorgen ze voor een probleemloze werking en een consistent resultaat. De penselen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en hebben een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Deze kwaliteitspenselen zijn ideaal voor zowel professionals als beginners. Met deze penselen kun je eindeloos experimenteren en je creativiteit de vrije loop laten. Of je nu een beginner bent of al een ervaren kunstenaar, deze penselen zijn perfect voor jouw projecten!

Veelgestelde vragen over Acryl Penselen (5 kleuren).

Acryl Penselen (5 kleuren). wordt verkocht met een inhoud van 0 ml. Het heeft tevens een gewicht van 33 g

De kleur waarin Acryl Penselen (5 kleuren). verkocht wordt is Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Acryl Penselen (5 kleuren). bestaat uit de volgende ingrediënten:

nvt

Acryl Penselen (5 kleuren). vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Acryl Penselen (5 kleuren). oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Acryl Penselen (5 kleuren). een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Acryl Penselen (5 kleuren). 24 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica