1. overige producten
  2. Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers.

Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers. Op deze pagina weet je precies wat Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers.

Kleur

Zwart

Ingrediënten

Water (Aqua), Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, D&C Black No.2 (CL 77266), Ipon Powder, Ethylhexyl Glycerin, Phenoxyethanol, Iron, Gossypin

Inhoud

80 g

Houdbaarheid na opening

24 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

0.08 kg

Omschrijving van Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers.

De Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator zijn een geweldig alternatief voor de traditionele wimperlijm. Ze zijn razend populair en eenvoudig aan te brengen. Met de Magnetic Applicator applicator worden de wimpers direct op hun plaats gehouden, waardoor je geen lijm meer op je gezicht hoeft te hebben. De applicator is ook herbruikbaar, waardoor je wimpers meerdere keren gebruikt kunnen worden. De wimpers hebben een natuurlijke look en voelen zacht aan. Ze zijn gemaakt van hypoallergeen materiaal dat niet zal irriteren of je gezicht of ogen. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor je ze de hele dag comfortabel kunt dragen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waardoor je je look kunt aanpassen om je persoonlijke stijl te benadrukken.

Veelgestelde vragen over Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers.

Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers. wordt verkocht met een inhoud van 80 g. Het heeft tevens een gewicht van 0.08 kg

De kleur waarin Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers. verkocht wordt is Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Water (Aqua), Acrylates Copolymer, Propylene Glycol, D&C Black No.2 (CL 77266), Ipon Powder, Ethylhexyl Glycerin, Phenoxyethanol, Iron, Gossypin

Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt Magnetische Nep Wimpers met Eyeliner en Applicator 10 Magnetic Fake Lashes Valse Wimpers. 24 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica