PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels. Op deze pagina weet je precies wat PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels.

Kleur

Transparant

Ingrediënten

Geen bijzondere ingrediënten

Inhoud

Houdbaarheid na opening

Land van oorsprong

Gewicht

0.01 kg

Omschrijving van PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels.

De PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers zijn een uitstekende keuze voor degenen die een eenvoudige en snelle manier zoeken om hun kunstnagels te plakken. Deze nagelstickers zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat een perfecte hechting biedt met je nepnagels. Ze zijn sterk, duurzaam en makkelijk te gebruiken. De stickers zijn verkrijgbaar in 5 verschillende vellen, waardoor je meer dan voldoende hebt voor al je kunstnagels. De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en bieden een betrouwbare hechting die je niet krijgt met lijm. Je kunt ze ook gemakkelijk verwijderen, wat betekent dat je je nagels opnieuw kunt plakken zonder problemen. De PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers zijn een must voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, snelle en makkelijke manier om hun kunstnagels te plakken.

Veelgestelde vragen over PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels.

PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels. wordt verkocht met een inhoud van . Het heeft tevens een gewicht van 0.01 kg

De kleur waarin PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels. verkocht wordt is Transparant. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Geen bijzondere ingrediënten

PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels. vindt zijn origine in . Dit is de plek waar PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt PRO-Deals 120 x Dubbelzijdige Nagelstickers 5 vellen Plakkers voor Nepnagels Kunstnagels Makkelijk Snel voor Plaknagels. gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica