1. overige producten
  2. TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation.

TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation.

5/5

Op zoek naar producten voor jouw persoonlijke verzorging? Laat jezelf verwennen en ga voor TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation. Op deze pagina weet je precies wat TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation. inhoudt door de specificaties en beschrijving te lezen. Bekijk de informatie hieronder en beslis of TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation. de cosmetica is die jij zoekt.

Specificaties TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation.

Kleur

Past zich aan aan de huidskleur

Ingrediënten

Aqua, Cyclomethicone 4 Butanedoil, benzylbenzoaat, Paraffinum Liquidum, titaanoxide

Inhoud

30 ml

Houdbaarheid na opening

6 maand

Land van oorsprong

Gewicht

China

0.10 kg

Omschrijving van TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation.

De TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation is dé oplossing voor iedereen die altijd moeite heeft gehad met het vinden van de juiste kleur foundation. Deze foundation past zich automatisch aan aan jouw huidskleur, zodat je altijd een perfecte match krijgt. Het is een licht gewicht en ultramoderne formule die zich aanpast aan verschillende huidskleuren. Deze foundation is gemakkelijk aan te brengen en geeft je een perfecte, egale dekking. Het heeft een vochtinbrengende formule die je huid verzorgt en voedt. Het is hypoallergeen, waardoor het ook geschikt is voor de gevoelige huid. Deze foundation is ook waterbestendig, waardoor je er zeker van kan zijn dat hij de hele dag perfect blijft zitten. Deze foundation is verkrijgbaar in een aantal kleuren, zodat je altijd de juiste kleur voor jouw huidtype kunt vinden.

Veelgestelde vragen over TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation.

TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation. wordt verkocht met een inhoud van 30 ml. Het heeft tevens een gewicht van 0.10 kg

De kleur waarin TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation. verkocht wordt is Past zich aan aan de huidskleur. Bekijk de externe webshop om te zien of het ook in andere kleuren te verkrijgen is.

TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation. bestaat uit de volgende ingrediënten:

Aqua, Cyclomethicone 4 Butanedoil, benzylbenzoaat, Paraffinum Liquidum, titaanoxide

TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation. vindt zijn origine in China. Dit is de plek waar TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation. oorspronkelijk gemaakt is.

Houdt er rekening mee dat TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation. een houdbaarheid heeft nadat het geopend is. Je kunt TLM Foundation® Kleurveranderende Foundation Color Changing Foundation. 6 maand gebruiken nadat je het geopend hebt.

Bekijk ook andere cosmetica