Balletstudio Flex

Balletstudio Flex is een Dansschool gelegen aan Jadelaan 149 in Hoofddorp.

Meer informatie over Balletstudio Flex in Hoofddorp

Balletstudio Flex is een Dansschool gelegen in Hoofddorp op Jadelaan 149.

Kom erachter wat Balletstudio Flex voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletstudio Flex om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hoofddorp? Dan ben je bij Balletstudio Flex op de juiste plek. Bij Balletstudio Flex kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletstudio Flex in Hoofddorp is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Jadelaan 149 in Hoofddorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoofddorp of niet, iedereen is welkom bij Balletstudio Flex. Je kan Balletstudio Flex telefonisch bereiken op: 31 6 12151642 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletstudioflex.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletstudio Flex en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletstudio Flex? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Flex het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Flex

Bezoekers bekeken ook