Notenkraker

Notenkraker is een Balletschool gelegen aan Schoollaan 16 in Paterswolde.

Meer informatie over Notenkraker in Paterswolde

Notenkraker is een Balletschool gelegen in Paterswolde op Schoollaan 16.

Kom erachter wat Notenkraker voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Notenkraker om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Paterswolde? Dan ben je bij Notenkraker op de juiste plek. Bij Notenkraker kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Notenkraker in Paterswolde is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Schoollaan 16 in Paterswolde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Paterswolde of niet, iedereen is welkom bij Notenkraker. Je kan Notenkraker telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Notenkraker en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Notenkraker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Notenkraker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Notenkraker

Bezoekers bekeken ook