Berdy's Dance-fit

Berdy's Dance-fit is een Dansschool gelegen aan IJsselstraat 27 in Veghel.

Meer informatie over Berdy's Dance-fit in Veghel

Berdy's Dance-fit is een Dansschool gelegen in Veghel op IJsselstraat 27.

Kom erachter wat Berdy's Dance-fit voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Berdy's Dance-fit om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Veghel? Dan ben je bij Berdy's Dance-fit op de juiste plek. Bij Berdy's Dance-fit kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Berdy's Dance-fit in Veghel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan IJsselstraat 27 in Veghel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veghel of niet, iedereen is welkom bij Berdy's Dance-fit. Je kan Berdy's Dance-fit telefonisch bereiken op: 31 413 353 679 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Berdy's Dance-fit en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Berdy's Dance-fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berdy's Dance-fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Berdy’s Dance-fit

Bezoekers bekeken ook