Poledancewithlise

Poledancewithlise is een Dansschool gelegen aan Zijperweg 4 in Schagen.

Meer informatie over Poledancewithlise in Schagen

Poledancewithlise is een Dansschool gelegen in Schagen op Zijperweg 4.

Kom erachter wat Poledancewithlise voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Poledancewithlise om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Schagen? Dan ben je bij Poledancewithlise op de juiste plek. Bij Poledancewithlise kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Poledancewithlise in Schagen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zijperweg 4 in Schagen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schagen of niet, iedereen is welkom bij Poledancewithlise. Je kan Poledancewithlise telefonisch bereiken op: 31 6 55877552 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://poledancewithlise.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Poledancewithlise en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Poledancewithlise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Poledancewithlise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Poledancewithlise

Bezoekers bekeken ook