Alphense Dansschool

Alphense Dansschool is een Dansschool gelegen aan Kalkovenweg 7 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Alphense Dansschool in Alphen aan den Rijn

Alphense Dansschool is een Dansschool gelegen in Alphen aan den Rijn op Kalkovenweg 7.

Kom erachter wat Alphense Dansschool voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Alphense Dansschool om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Alphense Dansschool op de juiste plek. Bij Alphense Dansschool kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Alphense Dansschool in Alphen aan den Rijn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kalkovenweg 7 in Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alphen aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij Alphense Dansschool. Je kan Alphense Dansschool telefonisch bereiken op: 31 6 13394645 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.alphensedansschool.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Alphense Dansschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Alphense Dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alphense Dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Alphense Dansschool

Bezoekers bekeken ook