Rikke Danst

Rikke Danst is een Dansschool gelegen aan De Scheerder 34 in Veldhoven.

Meer informatie over Rikke Danst in Veldhoven

Rikke Danst is een Dansschool gelegen in Veldhoven op De Scheerder 34.

Kom erachter wat Rikke Danst voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Rikke Danst om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Veldhoven? Dan ben je bij Rikke Danst op de juiste plek. Bij Rikke Danst kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Rikke Danst in Veldhoven is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Scheerder 34 in Veldhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veldhoven of niet, iedereen is welkom bij Rikke Danst. Je kan Rikke Danst telefonisch bereiken op: 31 6 44184728 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rikkedanst.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Rikke Danst en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Rikke Danst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rikke Danst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Rikke Danst

Bezoekers bekeken ook