Dansstudio Danspas

Dansstudio Danspas is een Dansschool gelegen aan Abellalaan 82 in Hillegom.

Meer informatie over Dansstudio Danspas in Hillegom

Dansstudio Danspas is een Dansschool gelegen in Hillegom op Abellalaan 82.

Kom erachter wat Dansstudio Danspas voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Danspas om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hillegom? Dan ben je bij Dansstudio Danspas op de juiste plek. Bij Dansstudio Danspas kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Danspas in Hillegom is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Abellalaan 82 in Hillegom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hillegom of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Danspas. Je kan Dansstudio Danspas telefonisch bereiken op: 31 252 518 280 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.aartssporthillegom.nl/dansstudio-danspas/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Danspas en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Danspas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Danspas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Danspas

Bezoekers bekeken ook