Biodanza in Beweging

Biodanza in Beweging is een Dansschool gelegen aan Wilhelminalaan 3 in Zutphen.

Meer informatie over Biodanza in Beweging in Zutphen

Biodanza in Beweging is een Dansschool gelegen in Zutphen op Wilhelminalaan 3.

Kom erachter wat Biodanza in Beweging voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Biodanza in Beweging om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zutphen? Dan ben je bij Biodanza in Beweging op de juiste plek. Bij Biodanza in Beweging kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Biodanza in Beweging in Zutphen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Wilhelminalaan 3 in Zutphen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zutphen of niet, iedereen is welkom bij Biodanza in Beweging. Je kan Biodanza in Beweging telefonisch bereiken op: 31 6 27597705 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://biodanzainbeweging.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Biodanza in Beweging en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Biodanza in Beweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biodanza in Beweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Biodanza in Beweging

Bezoekers bekeken ook