Janvier B.V.

Janvier B.V. is een Dansschool gelegen aan Groene Weidje 45 in Goes.

Meer informatie over Janvier B.V. in Goes

Janvier B.V. is een Dansschool gelegen in Goes op Groene Weidje 45.

Kom erachter wat Janvier B.V. voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Janvier B.V. om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Goes? Dan ben je bij Janvier B.V. op de juiste plek. Bij Janvier B.V. kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Janvier B.V. in Goes is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Groene Weidje 45 in Goes. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goes of niet, iedereen is welkom bij Janvier B.V.. Je kan Janvier B.V. telefonisch bereiken op: 31 113 230 428 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.janvierdancemasters.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Janvier B.V. en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Janvier B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Janvier B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Janvier B.V.

Bezoekers bekeken ook