De Balletschool

De Balletschool is een Dansschool gelegen aan De Pas 44 in Arnhem.

Meer informatie over De Balletschool in Arnhem

De Balletschool is een Dansschool gelegen in Arnhem op De Pas 44.

Kom erachter wat De Balletschool voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De Balletschool om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij De Balletschool op de juiste plek. Bij De Balletschool kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De Balletschool in Arnhem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Pas 44 in Arnhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Arnhem of niet, iedereen is welkom bij De Balletschool. Je kan De Balletschool telefonisch bereiken op: 31 6 10920783 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.de-balletschool.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De Balletschool en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Balletschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Balletschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Balletschool

Bezoekers bekeken ook