Social Dance

Social Dance is een Dansschool gelegen aan De Heurne 19b in Enschede.

Meer informatie over Social Dance in Enschede

Social Dance is een Dansschool gelegen in Enschede op De Heurne 19b.

Kom erachter wat Social Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Social Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Social Dance op de juiste plek. Bij Social Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Social Dance in Enschede is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Heurne 19b in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen is welkom bij Social Dance. Je kan Social Dance telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Social Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Social Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Social Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Social Dance

Bezoekers bekeken ook