Rita Peuterdans

Rita Peuterdans is een Dansschool gelegen aan Gaslaan 12 in Maarssen.

Meer informatie over Rita Peuterdans in Maarssen

Rita Peuterdans is een Dansschool gelegen in Maarssen op Gaslaan 12.

Kom erachter wat Rita Peuterdans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Rita Peuterdans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Maarssen? Dan ben je bij Rita Peuterdans op de juiste plek. Bij Rita Peuterdans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Rita Peuterdans in Maarssen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Gaslaan 12 in Maarssen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maarssen of niet, iedereen is welkom bij Rita Peuterdans. Je kan Rita Peuterdans telefonisch bereiken op: 31 6 45244578 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ritapeuterdans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Rita Peuterdans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Rita Peuterdans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rita Peuterdans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Rita Peuterdans

Bezoekers bekeken ook