Studio DansPodium

Studio DansPodium is een Dansschool gelegen aan Kerkstraat 20 in Zevenaar.

Meer informatie over Studio DansPodium in Zevenaar

Studio DansPodium is een Dansschool gelegen in Zevenaar op Kerkstraat 20.

Kom erachter wat Studio DansPodium voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio DansPodium om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zevenaar? Dan ben je bij Studio DansPodium op de juiste plek. Bij Studio DansPodium kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio DansPodium in Zevenaar is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kerkstraat 20 in Zevenaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zevenaar of niet, iedereen is welkom bij Studio DansPodium. Je kan Studio DansPodium telefonisch bereiken op: 31 316 332 776 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danspodium.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio DansPodium en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio DansPodium? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio DansPodium het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio DansPodium

Bezoekers bekeken ook