Balletstudio 'Rozemarijn'

Balletstudio 'Rozemarijn' is een Balletschool gelegen aan Bakkerstraat 18 in Zutphen.

Meer informatie over Balletstudio 'Rozemarijn' in Zutphen

Balletstudio 'Rozemarijn' is een Balletschool gelegen in Zutphen op Bakkerstraat 18.

Kom erachter wat Balletstudio 'Rozemarijn' voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletstudio 'Rozemarijn' om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Zutphen? Dan ben je bij Balletstudio 'Rozemarijn' op de juiste plek. Bij Balletstudio 'Rozemarijn' kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletstudio 'Rozemarijn' in Zutphen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Bakkerstraat 18 in Zutphen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zutphen of niet, iedereen is welkom bij Balletstudio 'Rozemarijn'. Je kan Balletstudio 'Rozemarijn' telefonisch bereiken op: 31 6 38330821 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.balletstudiorozemarijn.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletstudio 'Rozemarijn' en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletstudio 'Rozemarijn'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio 'Rozemarijn' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio ‘Rozemarijn’

Bezoekers bekeken ook