Balletstudio Yolanda

Balletstudio Yolanda is een Dansschool gelegen aan Daguerrestraat 16 in Den Haag.

Meer informatie over Balletstudio Yolanda in Den Haag

Balletstudio Yolanda is een Dansschool gelegen in Den Haag op Daguerrestraat 16.

Kom erachter wat Balletstudio Yolanda voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletstudio Yolanda om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Balletstudio Yolanda op de juiste plek. Bij Balletstudio Yolanda kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletstudio Yolanda in Den Haag is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Daguerrestraat 16 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Balletstudio Yolanda. Je kan Balletstudio Yolanda telefonisch bereiken op: 31 6 45612151 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.balletstudioyolanda.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletstudio Yolanda en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletstudio Yolanda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Yolanda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Yolanda

Bezoekers bekeken ook