Dansstudio85

Dansstudio85 is een Dansschool gelegen aan Strangeweg 21 in Ommen.

Meer informatie over Dansstudio85 in Ommen

Dansstudio85 is een Dansschool gelegen in Ommen op Strangeweg 21.

Kom erachter wat Dansstudio85 voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio85 om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Ommen? Dan ben je bij Dansstudio85 op de juiste plek. Bij Dansstudio85 kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio85 in Ommen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Strangeweg 21 in Ommen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ommen of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio85. Je kan Dansstudio85 telefonisch bereiken op: 31 6 13068729 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dansstudio85.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio85 en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio85? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio85 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio85

Bezoekers bekeken ook