DnD Dance

DnD Dance is een Dansschool gelegen aan Wijkerstraatweg 160 Ingang achterkant via meerweidelaan in Velsen-Noord.

Meer informatie over DnD Dance in Velsen-Noord

DnD Dance is een Dansschool gelegen in Velsen-Noord op Wijkerstraatweg 160 Ingang achterkant via meerweidelaan.

Kom erachter wat DnD Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DnD Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Velsen-Noord? Dan ben je bij DnD Dance op de juiste plek. Bij DnD Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DnD Dance in Velsen-Noord is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Wijkerstraatweg 160 Ingang achterkant via meerweidelaan in Velsen-Noord. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Velsen-Noord of niet, iedereen is welkom bij DnD Dance. Je kan DnD Dance telefonisch bereiken op: 31 6 18258252 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dnd-dance.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DnD Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DnD Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DnD Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DnD Dance

Bezoekers bekeken ook