Dance Sound

Dance Sound is een Dansschool gelegen aan Meyerweg 87 in De Knipe.

Meer informatie over Dance Sound in De Knipe

Dance Sound is een Dansschool gelegen in De Knipe op Meyerweg 87.

Kom erachter wat Dance Sound voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance Sound om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van De Knipe? Dan ben je bij Dance Sound op de juiste plek. Bij Dance Sound kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance Sound in De Knipe is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Meyerweg 87 in De Knipe. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Knipe of niet, iedereen is welkom bij Dance Sound. Je kan Dance Sound telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance Sound en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance Sound? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Sound het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Sound

Bezoekers bekeken ook