clubMariz

clubMariz is een Dansschool gelegen aan Dorpsstraat 72 in Castricum.

Meer informatie over clubMariz in Castricum

clubMariz is een Dansschool gelegen in Castricum op Dorpsstraat 72.

Kom erachter wat clubMariz voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek clubMariz om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Castricum? Dan ben je bij clubMariz op de juiste plek. Bij clubMariz kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

clubMariz in Castricum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dorpsstraat 72 in Castricum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Castricum of niet, iedereen is welkom bij clubMariz. Je kan clubMariz telefonisch bereiken op: 31 6 53192461 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.clubmariz.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar clubMariz en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij clubMariz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je clubMariz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. clubMariz

Bezoekers bekeken ook