Dansstudio Laetana

Dansstudio Laetana is een Dansschool gelegen aan Hoevenweg 9 in Eindhoven.

Meer informatie over Dansstudio Laetana in Eindhoven

Dansstudio Laetana is een Dansschool gelegen in Eindhoven op Hoevenweg 9.

Kom erachter wat Dansstudio Laetana voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Laetana om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Dansstudio Laetana op de juiste plek. Bij Dansstudio Laetana kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Laetana in Eindhoven is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hoevenweg 9 in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Laetana. Je kan Dansstudio Laetana telefonisch bereiken op: 31 6 10475079 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://laetana.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Laetana en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Laetana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Laetana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Laetana

Bezoekers bekeken ook