studio K-class

studio K-class is een Dansschool gelegen aan Huskensweg 17B in Heerlen.

Meer informatie over studio K-class in Heerlen

studio K-class is een Dansschool gelegen in Heerlen op Huskensweg 17B.

Kom erachter wat studio K-class voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek studio K-class om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heerlen? Dan ben je bij studio K-class op de juiste plek. Bij studio K-class kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

studio K-class in Heerlen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Huskensweg 17B in Heerlen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerlen of niet, iedereen is welkom bij studio K-class. Je kan studio K-class telefonisch bereiken op: 31 6 15664244 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiokclass.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar studio K-class en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij studio K-class? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je studio K-class het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. studio K-class

Bezoekers bekeken ook