Freedancebeat

Freedancebeat is een Dansschool gelegen aan Peeleik 4 in Helmond.

Meer informatie over Freedancebeat in Helmond

Freedancebeat is een Dansschool gelegen in Helmond op Peeleik 4.

Kom erachter wat Freedancebeat voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Freedancebeat om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Freedancebeat op de juiste plek. Bij Freedancebeat kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Freedancebeat in Helmond is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Peeleik 4 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij Freedancebeat. Je kan Freedancebeat telefonisch bereiken op: 31 6 39555338 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Freedancebeat en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Freedancebeat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Freedancebeat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Freedancebeat

Bezoekers bekeken ook