Dansschool Cladans

Dansschool Cladans is een Dansschool gelegen aan Welemanstraat 19 in Borne.

Meer informatie over Dansschool Cladans in Borne

Dansschool Cladans is een Dansschool gelegen in Borne op Welemanstraat 19.

Kom erachter wat Dansschool Cladans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Cladans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Borne? Dan ben je bij Dansschool Cladans op de juiste plek. Bij Dansschool Cladans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Cladans in Borne is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Welemanstraat 19 in Borne. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Borne of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Cladans. Je kan Dansschool Cladans telefonisch bereiken op: 31 6 18828443 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.cladans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Cladans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Cladans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Cladans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Cladans

Bezoekers bekeken ook