DANSTIJD

DANSTIJD is een Balletschool gelegen aan Koekoekstraat 1 in Helmond.

Meer informatie over DANSTIJD in Helmond

DANSTIJD is een Balletschool gelegen in Helmond op Koekoekstraat 1.

Kom erachter wat DANSTIJD voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DANSTIJD om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Helmond? Dan ben je bij DANSTIJD op de juiste plek. Bij DANSTIJD kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DANSTIJD in Helmond is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Koekoekstraat 1 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij DANSTIJD. Je kan DANSTIJD telefonisch bereiken op: 31 6 12240617 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danstijd.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DANSTIJD en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DANSTIJD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DANSTIJD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DANSTIJD

Bezoekers bekeken ook