Biodanza met Lyan

Biodanza met Lyan is een Dansschool gelegen aan Travertijnstraat 6 in Groningen.

Meer informatie over Biodanza met Lyan in Groningen

Biodanza met Lyan is een Dansschool gelegen in Groningen op Travertijnstraat 6.

Kom erachter wat Biodanza met Lyan voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Biodanza met Lyan om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Biodanza met Lyan op de juiste plek. Bij Biodanza met Lyan kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Biodanza met Lyan in Groningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Travertijnstraat 6 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij Biodanza met Lyan. Je kan Biodanza met Lyan telefonisch bereiken op: 31 6 42152641 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.biodanzametlyan.nl/avonden/twee-wekelijkse-groep-groningen/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Biodanza met Lyan en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Biodanza met Lyan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biodanza met Lyan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Biodanza met Lyan

Bezoekers bekeken ook