Dansschool Schavemaker

Dansschool Schavemaker is een Dansschool gelegen aan Dorpsstraat 510 in Noord-Scharwoude.

Meer informatie over Dansschool Schavemaker in Noord-Scharwoude

Dansschool Schavemaker is een Dansschool gelegen in Noord-Scharwoude op Dorpsstraat 510.

Kom erachter wat Dansschool Schavemaker voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Schavemaker om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Noord-Scharwoude? Dan ben je bij Dansschool Schavemaker op de juiste plek. Bij Dansschool Schavemaker kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Schavemaker in Noord-Scharwoude is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Dorpsstraat 510 in Noord-Scharwoude. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Noord-Scharwoude of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Schavemaker. Je kan Dansschool Schavemaker telefonisch bereiken op: 31 226 314 731 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolschavemaker.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Schavemaker en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Schavemaker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Schavemaker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Schavemaker

Bezoekers bekeken ook