Chalans Maastricht

Chalans Maastricht is een Dansschool gelegen aan Einsteinstraat 32 in Maastricht.

Meer informatie over Chalans Maastricht in Maastricht

Chalans Maastricht is een Dansschool gelegen in Maastricht op Einsteinstraat 32.

Kom erachter wat Chalans Maastricht voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Chalans Maastricht om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij Chalans Maastricht op de juiste plek. Bij Chalans Maastricht kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Chalans Maastricht in Maastricht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Einsteinstraat 32 in Maastricht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maastricht of niet, iedereen is welkom bij Chalans Maastricht. Je kan Chalans Maastricht telefonisch bereiken op: 31 6 27194611 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://chalans.nl/locaties/detail/chalans-maastricht

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Chalans Maastricht en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Chalans Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chalans Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Chalans Maastricht

Bezoekers bekeken ook